Pastasalade

Vandaag een gerecht wat ik al eens eerder had gemaakt, een pastasalade met broccoli en geitenkaas. Simpel, snel te maken en bovenal erg smaakvol. Naar recept van Plus.

Pastasalade 

Ingrediënten (2 personen)

100 gram broccoli
100 gram doperwten
100 gram geitenkaas
3 el olijfolie
1 tl mosterd
2 el citroensap
100 ml gezeefde tomaten
150 gram pasta (farfalle)

Bereiding

Snijd de broccoli in kleine roosjes. Zet een pan met water op en kook de pasta. Kook de laatste 6 minuten de broccoli mee. Maak ondertussen de dressing in een aparte kom. Roer in die kom de olijfolie, mosterd, citroensap en de gezeefde tomaten door elkaar. Wanneer de pasta en broccoli zijn uitgelekt kan alles bij elkaar in de kom omgeschept worden. Kruimel hierboven de geitenkaas en het gerecht is klaar.

Receptbron: Plus


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.