Toscaanse salade

Uiteraard heb ik vandaag weer vegetarisch gegeten, het is tenslotte dinsdag. Deze keer heb ik een variant op de Toscaanse salade gemaakt.

Toscaanse salade 

Ingrediënten (2 personen)
250 gram cherrytomaten
1 sjalot
half teentje knoflook
200 gram geitenkaas
1 el groene pesto
3 el olijfolie
1 el balsamico azijn
8 blaadjes basilicum
3 el geraspte oude kaas

Halveer de cherrytomaten. Snij de sjalot en de knoflook klein. Brokkel de geitenkaas in kleine stukken. Meng de tomaten, sjalot, knoflook en geitenkaas met de rest van  ingrediënten in een kom en verdeel het over twee borden. Garneer met wat blaadjes basilicum.

(Receptbron: The Greenery.com)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.