Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
San Daniele prosciutto 14 Apr
tagBlog, Eten, Prosciutto, San Daniele

San Daniele prosciutto

Vorige week bij toeval er achter gekomen dat de Lindenhoff iets veranderd is qua concept. Waar ik een jaar geleden meldde dat de winkel alleen op de zaterdag voor het publiek open was, kan je er nu ook op de donderdag en vrijdag terecht.

San Daniele prosciutto

En van een winkel of marché mogen we nu ook echt spreken. Sinds mijn laatste bezoek is de inrichting drastisch veranderd. De koelcel met groenten & fruit heeft plaats gemaakt voor schappen midden in de marché. De zuivel & kaas heeft een aparte ruimte gekregen en lijkt nu net een kleine kaaswinkel binnen de marché. Ook de afdeling van het vlees ziet er nu veel meer uit als een slager. De linkermuur van de marché is nu ook volledig bestemd voor een uitgebreid assortiment wijn. Al met al oogt de marché een stuk overzichtelijker en frisser. Grote verbetering wat mij betreft.

Deze keer overigens niet met lege handen huiswaarts gekeerd. Aan het eind van de middag zat ik aan het stokbrood en een lekkere prosciutto uit San Daniele.

2 Responses to “San Daniele prosciutto”
  1. I was just discussing Lindenhoff with a friend last weekend, neither one of us has been, but we’re planning a trip. Thanks for the link!

  2. No problem. Hope you can find some nice products, but I’m sure that won’t be a problem at Lindenhoff.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>