Pasta

Iedereen eet weleens spaghetti bolognese of lasagne. Maar er zijn veel meer manieren om een lekkere pastamaaltijd te bereiden. Een paar maanden terug kwam ik een leuk recept op Super.nl tegen. Een recept met champignons en geitenkaas. Uiteraard heb ik het uitgeprobeerd en het smaakte heerlijk. Hieronder tekst en uitleg.

Pasta starter 

Ingrediënten (2 personen)

6 stuks groene lasagne bladen
Peper & zout
200 gram champignons
Olijfolie
Verse basilicum
60 gram pijnboompitten
200 gram geitenkaas
Balsamico azijn

Bereiding

Verwarm de oven voor zodat straks het gerecht onder de grill gezet kan worden. Allereerst moet de lasagne bladen al dente gekookt worden. Snij ondertussen de champignons in stukken en bak die in olijfolie 3 minuten in een pan. Leg twee van de lasagne bladen op de bodem van een ingevette ovenschaal. Verspreid hierover een deel van de gebakken champignons, geitenkaas, pijnboompitten en verse basilicum. Herhaal dit nog 2x zodat je een mooi stapeltje heb. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en balsamico azijn. Daarna 4 minuten onder de grill en je hebt een heerlijk en snel voorgerecht op tafel!

Receptbron: Super.nl

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.