Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
Fruitsalade 28 Feb
tagApple, Banaan, Experiment, Griekse yoghurt, Honey, Mandarijn, Nagerecht, Recipe, Salade, Witte pitloze druif

Fruitsalade

Ik had nog flink wat fruit en Griekse yoghurt over van gisteren en heb besloten om daar maar eens een nagerecht mee te maken. Ik heb banaan, appel, druiven en mandarijn erin verwerkt maar je zou natuurlijk ook wat meer rood fruit kunnen gebruiken.

Fruitsalade 

Ingrediënten (2 personen)
1 appel
1 mandarijn
1 banaan
100 gram witte pitloze druiven
1 citroen
2 el honing
4 el Griekse yoghurt

Snij de appel en banaan in kleine stukken. Pel de mandarijn en doe die samen met de appel en banaan in een kom. Besprenkel dit fruit met het sap van de citroen. Verdeel het fruit over twee borden. Verdeel ook de honing over het fruit heen. Voeg tenslotte twee eetlepels Griekse yoghurt aan elk bord toe.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>