Mej Janssen

Eten buiten huis is niet meer dan normaal in de grote stad. Vandaar dat je hier af en toe ook wel een review van verschillende eetgelegendheden kan vinden, als de portmonnee het toelaat uiteraard. Plaats van bestemming van deze keer was Mej. Janssen aan de Oudegracht te Utrecht. Een restaurant dat zich bevindt in een werfkelder, een leuke locatie. Ik ben er al wat vaker geweest maar vandaag was wel een goede test aangezien we met een groep van ongeveer 20 studenten langskwamen.

Het eerste wat opvalt is de relaxtheid waarmee je behandeld wordt. We hadden twee mensen die afzegden en dat was absoluut geen probleem. We kregen een driegangen menu voorgeschoteld waarbij we de keuze hadden uit vijf gerechten per gang. Voor ieder wat wils dus. De kwaliteit per gang was erg goed te noemen. Het is niet overdreven veel, maar wel erg lekker. Zo waren mijn gerechten hertenpaté met abrikozensaus, gevulde porta bella en sinaasappel in rode wijn als dessert. Inclusief een aantal drankjes en koffie kwamen we uit op zo’n 30 euro de man. Prijs/kwaliteit verhouding is dus goed te noemen. Daarnaast is de bediening goed. Ondanks de drukte krijg je als groep nog genoeg aandacht en niet op een overdreven manier.

Wat mij betreft dus zeker een aanrader.
http://www.mejjanssen.nl/utrecht.html


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.