Andijviesalade

Zoals al eerder aangegeven zou ik de andijviesalade van Chocolate & Zucchini gaan maken. Ik heb het hier en daar iets aan gepast maar het resultaat mocht er best wezen. Al moet ik wel toegeven dat ik er een wat andere dressing bij zou kiezen. Maar deze salade geeft wel genoeg inspiratie voor nieuwe varianten.

Andijviesalade 

Ingrediënten (2 personen)

50 gram veldsla
50 gram andijvie
halve rode biet
geroosterde pijnboompitten
parmezaanse kaas
1 el balsamico azijn
1 el olijfolie

Bereiding

Snij de biet en de andijvie in kleine repen. Meng deze met de veldsla. Maak een dressing van de balsamico azijn en olijfolie en meng dit door de salade heen. Verdeel het over twee borden en garneer het pijnboompitten en parmezaanse kaas.

Receptbron: Chocolate & Zucchini

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.