Drinkblog

Een paar weken geleden liep ik in mijn Jenever synoniemen zoektocht tegen een leuke site aan genaamd drinkblog. Een blog die in het teken staat van je raad het al, drank. Deze week staat dus drinkblog.nl in de spotlight op culiblog zaterdag.

Drinkblog 

Op deze blog kan je vooral veel informatie vinden over de laatste ontwikkelingen in de wereld van slijterijen. Maar daarnaast is er op de blog ook weleens ruimte voor een stukje humor. Zo heb ik erg moeten lachen om dit filmpje. Of dan de reden dat ik op deze blog terecht ben gekomen, het item over de verschillende toepassingen van Jenever. Jenever op een oude lp, hoe verzin je het!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Drinkblog”

  1. Petra Avatar

    Wordt verwacht, een filmpje van gisteren toen ik in een kwartiertje wat ik over had even een distilleerderij binnensloop…:-)

  2. Dennis Avatar
    Dennis

    Leuk om zo’n kijkje in de keuken van het bottelen te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.