Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
?>
Drinkblog 10 Mar
tagAlcohol, Culiblog zaterdag, Drank

Drinkblog

Een paar weken geleden liep ik in mijn Jenever synoniemen zoektocht tegen een leuke site aan genaamd drinkblog. Een blog die in het teken staat van je raad het al, drank. Deze week staat dus drinkblog.nl in de spotlight op culiblog zaterdag.

Drinkblog 

Op deze blog kan je vooral veel informatie vinden over de laatste ontwikkelingen in de wereld van slijterijen. Maar daarnaast is er op de blog ook weleens ruimte voor een stukje humor. Zo heb ik erg moeten lachen om dit filmpje. Of dan de reden dat ik op deze blog terecht ben gekomen, het item over de verschillende toepassingen van Jenever. Jenever op een oude lp, hoe verzin je het!

2 Responses to “Drinkblog”
  1. Wordt verwacht, een filmpje van gisteren toen ik in een kwartiertje wat ik over had even een distilleerderij binnensloop…:-)

  2. Leuk om zo’n kijkje in de keuken van het bottelen te krijgen.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>