Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
?>
Keukenhelden 03 Mar
tagCuliblog zaterdag, Receptensite

Keukenhelden

Uiteraard is er deze week weer een site die in de spotlight staat op Culiblog zaterdag. Vandaag is dat de site Keukenhelden.nl.

Keukenhelden 

Keukenhelden.nl is een site waarop een aantal verschillende helden hun keukenavonturen plaatsen. De avonturen worden dan geplaatst in de vorm van recepten, blogs en leuke tips. Het leuke is dat je ook zelf één van de helden kan worden en je eigen profiel op de site kan aanmaken. Daarnaast zijn er ook gewoon veel en ook verrassende recepten op de site te vinden. Zo viel me afgelopen week het recept op voor een nagerecht van yoghurt met basilicum, een combinatie waar ik zelf niet snel op was gekomen. Kortom een site die het zeker waard is om eens een bezoekje aan te brengen!

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>