Koffie enveloppe

In mijn zoektocht naar een koffiemolen stuitte ik vorige week op de site van het bedrijf The Golden Coffee Box. Dit bedrijf biedt vele soorten koffie uit verschillende streken van de wereld aan. Ik wilde de proef op de som nemen en besloot een koffie enveloppe te bestellen.

“Ideaal om een koffie uit te proberen of als koffie-kado. De speciale koffie enveloppen (inhoud 200 gram) staan op de koffiesoorten pagina inclusief de verzend- en orderkosten. Ze kunnen zo door de brievenbus! De beste verse koffie op je deurmat. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. Probeer het eens…”
(Bron: The Golden Coffee Box.nl)

sumatraespressoarabica 

Na wat mailtjes over en weer gestuurd te hebben kreeg ik na 2 dagen netjes mijn enveloppe met Sumatra espresso arabica binnen. De ontvangst van de postbode was overigens nog wel hilarisch. De geur van koffie was zo sterk dat de postbode even het idee had dat er een bak koffie in zijn fietstas gemorst was.

Over de koffie zelf kan ik erg kort zijn. Na het zetten van een paar espresso’s merk je toch wel een groot verschil met de koffiebonen uit de supermarkt. De Sumatra espresso arabica is een stuk voller van smaak en ik ben dan ook erg blij met mijn aanschaf. Wat mij betreft is de koffie enveloppe zeker een aanrader om wat nieuwe koffiesoorten te proberen.


Tags:

Comments

3 responses to “Koffie enveloppe”

  1. Kikke origineel kado Avatar

    Dit is inderdaad ook een origineel kado om te geven. Ik ben overigens zelf ook helemaal gek van koffie. Heerlijk!

  2. origineel verjaardagscadeau…

    Origineel Verjaardagscadeau Op zoek naar eens iets anders dan het normale standaard cadeautje? Als je een origineel verjaardagscadeau zoekt ben je hier aan het perfecte adres. Verras iemand eens echt en geef een leuk, spannend, spectaculair of heerlijk…

  3. Rob Envelop Avatar

    Leuk idee! Ik ga binnenkort ook maar een koffie-envelop bestellen. Dat moet wel lekker geroken hebben in de postzak van de postbode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.