Tomatenplant

Een kleine update van hoe het staat met mijn tomatenplanten. Ze beginnen goed te groeien nu de zon wat vaker zijn gezicht laat zien. Twee weken geleden zagen ze er nog zo uit.

Tomatenplant 

Ik moet ze nu ook regelmatig water geven en binnenkort zal ik ze ook moeten gaan ompotten naar grotere potten. Denk dat hier wel weer aardig wat tomaten vanaf gaan komen net zoals vorig jaar.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Tomatenplant”

 1. heerings, theo Avatar
  heerings, theo

  hallo, een vraagje.
  heb een tomatenplant in de tuin voor de flauwekul geplant. het is een grote geworden en met veel tomaten, maar allemaal groen. wat moet ik verder doen nu de zon waarschijnlijk gaat wegblijven en kan ik hem na snoeien de winter door laten staan? bedankt en groet,
  theo

 2. Dennis Avatar

  Voor zover ik weet is een tomatenplant eenjarig (in ieder geval die ik gezaaid heb). Dus snoeien heeft volgens mij weinig zin. Dus laten uitbloeien, tomaten plukken en volgend jaar gewoon weer nieuwe zaaien.

  Veel succes ermee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.