Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
?>
Guacamole 10 Apr
tagAvocado, Garlic clove, Limoen, Recipe, Rode peper, Trostomaat, Vegetarisch, Vegi dinsdag, Voorgerecht

Guacamole

Na een korte periode van niet bloggen vandaag weer een nieuwe post. Tot vandaag had ik nog niet mijn avocado’s gebruikt. Ik heb ze namelijk in de koelkast bewaard en dat helpt het rijpingsproces niet kan ik je vertellen. Uiteindelijk vandaag dus aangesneden en er guacamole van gemaakt. Er zijn veel verschillende recepten voor, ik heb deze van tastyweb.nl gebruikt. 

Guacamole 

Ingrediënten
1 avocado
1 rode spaanse peper
1 tomaat
1 limoen
1 teentje knoflook

Snij de avocado, spaanse peper, knoflook en tomaat klein. Mix dit met het sap van de limoen. Maar uiteindelijk moet je natuurlijk toevoegen wat je zelf lekker vindt. Ik heb dit geserveerd op tortilla chips met daarop gesmolten oude kaas. Overigens heb ik de pit ook nog hergebruikt, maar daarover later meer.

(Receptbron: Tastyweb.nl)

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>