TGRWT #3 Aardbeien koriander smoothie

Twee weken geleden was ik nog de trotse bezitter van een kilo aardbeien. Het laatste restje had ik ingevroren en verwerkt in een smoothie. Ik kon het dan ook niet laten om de combinatie met koriander weer uit te proberen voor TGRWT #3.

Aardbeien koriander smoothie

Ingrediënten (1 persoon)
150 gram aardbeien
2 bolletjes watermeloenijs
2 takjes koriander
1 tl balsamico azijn
1 el yoghurt

Doe alle ingrediënten in de blender en klaar is je smoothie. Het is een kleurrijk geheel. De combinatie watermeloen aardbei is erg lekker. Bovendien krijgt de smoothie door de balsamico een beetje pit terwijl de koriander het een frisse nasmaak bezorgt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.