Tomaat komkommer

De combinatie van tomaat en komkommer doet het in salades altijd goed. Vandaag wilde ik het eens een andere draai geven. Samen met feta in een bladerdeegpakketje. Geïnspireerd door een recept van Kookboek.nl.

Tomaat komkommer

Ingrediënten (2 personen)
4 plakken roomboter bladerdeeg
1 ei
halve komkommer
4 tomaten
100 gram feta

Bekleed 4 papieren vormpjes met bladerdeeg. Bestrijk het deeg met eigeel en zet het 5 minuten in een oven die op 200 graden staat. Doe er vervolgens wat plakjes feta in en laat het nog 5 minuten in de oven. Snij ondertussen de komkommer, tomaat en de rest van de feta in blokjes. Verdeel dit over de bladerdeegpakketjes.

(Receptbron: Kookboek.nl)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.