Watermeloensalade

Een van de lekkerste stukken fruit in zomer is de watermeloen. Zo los uit het vuistje is al erg lekker. Maar sinds een paar jaar ben ik ook verzot van een recept van de bekende tv-kokkin Nigella Lawson. Een salade van watermeloen met onder andere feta en rode ui.

Watermeloensalade

Ingrediënten (2 personen)
500 gram watermeloen
250 gram feta
100 gram groene olijven
1 rode ui
1 limoen
1 takje munt
1 takje peterselie
olijfolie

Deze salade is eigenlijk heel simpel. Gewoon alle ingrediënten in stukken verdelen en mengen. Daarna wat sap van de limoen en olijfolie erover heen en je bent klaar. Ik heb overigens groene in plaats van zwarte olijven gebruikt. Die vind ik wat smaakvoller.

(Receptbron: Nigella Lawson)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.