Fusilli sperziebonen

Het was weer eens tijd voor een experimentje van mijn kant. Ik had nog een wat sperziebonen, cherrytomaten en fusilli pasta over. Een recept van Gratisrecept.nl ter inspiratie gebruikt.

Fusilli sperziebonen

De combinatie sperzieboon pasta is erg lekker als ze allebei beetgaar zijn. Daarnaast geeft de komijn en azijn het gerecht wat pit.

Ingrediënten (2 personen)
150 gram sperziebonen
150 gram fusilli
100 gram cherrytomaten
1 teentje knoflook
2 takjes munt
100 ml crème fraîche
2 tl balsamico azijn
1 tl korianderpoeder
1 tl komijnpoeder

Kook de pasta in een minuut of 7-8 beetgaar. Bak de uitgeperste knoflook in wat olie. Voeg de sperziebonen, cherrytomaten, koriander, komijn en de azijn toe en roerbak het nog 3 minuten. Voeg tenslotte de crème fraîche toe. Serveer het groentemengsel met de fusilli en bestrooi met gesneden blaadjes munt.

(Receptbron: Gratisrecept.nl)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.