Oogsten

Het goede weer van de laatste dagen is goed geweest voor mijn tomatenplanten. Ik heb vandaag voor het eerst een redelijke hoeveelheid tomaten kunnen oogsten.

Tomaten #1 zomer 2007

Omdat ik ze op twee verschillende locaties geplaatst had heb ik ook tomaten van wisselende kwaliteit. Een aantal stonden op een plek waar gedurende de hele dag de zon goed bij kon maar waar ze tegelijkertijd ook nog wat beschutting hadden van een perenboom. Van deze planten heb ik kleine stevige cherrytomaten kunnen oogsten.

Een aantal andere planten stonden op een warme zonnige plek zonder schaduw. Deze planten bevatten minder tomaten. De tomaten zelf zijn wel iets groter uitgevallen. De stevigheid van deze tomaten is iets minder in vergelijking tot de tomaten van de andere locatie. Overigens zijn alle tomaten erg smaakvol.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.