Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
Thermometer 08 Jan
tagBlog, Keukengerei

Thermometer

Als je een thermometer koopt ga je er natuurlijk van uit dat hij nauwkeurig genoeg is. Dat dit niet altijd het geval is bewees Edith met haar vals alarm post. Daarom ben ik ook maar eens gaan testen of ik van mijn thermometer op aan kan.

Kokend water

In een post van Khymos.org staat goed beschreven hoe je dit kan testen. Bij mij kwam het kokende water uiteindelijk op ruim 98 °C (209-210 °F) uit. Mijn thermometer is dus niet zo accuraat als ik dacht. Maar zeker wel goed genoeg waar ik hem voor had aangekocht, het kunnen meten van cappuccinomelk voor mijn latte art kunsten. Mocht ik binnenkort wat meer noten op mijn zang hebben dan ga ik voor een digitale thermometer, die ik uiteraard wel controleer.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>