Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
Eerste kiemen 21 Mar
tagApple, Basilicum, Bieslook, Blog, Kiwi, Kweken, Majoraan, Peterselie, Tijm

Eerste kiemen

Zoals ik een tijd geleden al aangaf zou ik dit voorjaar weer kruiden, groenten & fruit gaan kweken. Van de week de eerste kweekkasjes in de vensterbank gezet. De eerste kiemen zijn nu al zichtbaar.

Kweken 2008

Het bestellen bij Vreeken is er nog niet van gekomen. Maar ik heb al wel wat veel gebruikte kruiden geplant. Zo heb ik weer basilicum, bieslook, peterselie & tijm in mijn vensterbank staan. De basilicumzaden zijn van een bloeiende plant uit 2007 en zaden van het aangekochte kweekkasje. Ben benieuwd welke van de twee het beter gaat doen.

Dit jaar heb ik daarnaast een aantal interessante zaden erbij zitten. Zo zitten er zaden van kiwi’s, druiven en appels uit de supermarkt bij. Kijken of die nog wat gaan opleveren.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>