Brooke Peterson

Tot een paar weken geleden had ik nog geen keuze gemaakt welk systeem ik zou gebruiken om te foodloggen. Ik had met cms made simple een paar test logs gemaakt. Een daarvan ging over Brooke Peterson van Yahoo Food. De laatste tijd zoeken veel mensen via de bekende zoekmachines op trefwoorden als ‘brooke peterson’ en komen daarbij blijkbaar vaak op mijn site terecht. Ik wil ze niet teleurstellen en log daarom maar even over dit onderwerp!

Brooke Peterson 

Brooke Peterson is de vrouw die Cheap ‘n Easy presenteert op onlangs gelanceerde website Yahoo Food. Cheap ‘n Easy is een kookprogramma waarin binnen 5 minuten met maximaal 5 ingrediënten een gerecht van maximaal 5 dollar wordt gemaakt. In één van de laatste uitzendingen maakt ze bijvoorbeeld roze champagne. Leuk concept van Yahoo en zeker de moeite waard om af en toe te kijken.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.