Groente- en Fruitwijzer

Vandaag op werk viel tijdens één van mijn bezoekjes in de keuken een kaart op. Na wat beter gekeken te hebben bleek het de verskalender van de Deli Xl te zijn. Per groentesoort staat hierop aangegeven in welk seizoen ze goed verkrijgbaar zijn. Erg interessant voor mij als student, want veel aanbod is vaak ook een lagere prijs, erg handig bij het koken.

Groente- en Fruitwijzer 

Uiteraard wil ik er ook zo eentje voor op de koelkast. Na een beetje zoekwerk via de bekende zoekpagina kwam ik bij het voedingscentrum uit. Maar helaas is hij daar niet meer verkrijgbaar. Onze zuiderburen hebben het wat slimmer bekeken, die bieden gewoon een downloadbaar pdf bestand aan. Ze bieden overigens ook nog een bestand aan over vergeten groenten. Ik ga nog wel even een mail sturen, want ik wil toch graag de Nederlandse hebben.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.