Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
?>
Het servet 12 Feb
tagBlog, Eten, Etiquette, Partij

Het servet

Een mooie gedekte tafel is altijd handig om indruk te maken bij het organiseren van een partij. Wat daar niet mag ontbreken is een mooie servet. Uiteraard moet hij niet alleen schoon zijn maar een mooi figuur is natuurlijk ook altijd leuk. Een waaier of envelop kan ik wel vouwen maar er zijn natuurlijk veel meer figuren. Op YouTube heb ik een leuk filmpje gevonden om een Cock’s cone servet te vouwen, een servet die ze bij de Super de Boer overigens gewoon de garnaal noemen.


(Videobron: YouTube)

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>