Studentenpizza

Ik had zin in een snelle hap, dan kom je als student toch snel uit op pizza. Normaal maak ik die zelf inclusief bodem maar ik wilde nu toch iets simpelers. Het maken van een bodem kost wat meer tijd dus dat heb ik vervangen door witte boterhammen. Met boterhammen smaakt het verbazingwekkend lekker, ideaal dus als snelle hap! Uiteraard kan je het beleg voor op de pizza naar eigen keuze invullen, onderstaand recept is dan ook maar een willekeurige combinatie.

Studentenpizza 

Ingrediënten (2 personen)
4 witte boterhammen
100 gram hamreepjes
100 ml tomatensaus
50 gram salami
2 paprika’s
125 gram champignons
2 uien
50 gram geraspte kaas
oreganokruiden

Verwarm de oven voor op 225 graden. Snij ondertussen de uien, champignons en paprika klein. Bak ze in een beetje olijfolie ongeveer 5 minuten. Leg de witte boterhammen op een ingevette bakplaat. Bedek elke boterham met laag tomatensaus, wat plakken salami, de gebakken groenten, ham en bestrooi het daarna met kaas en oregano. Daarna hoef je het nog maar rond de 15 minuten in de oven te zetten en dan kan je al aan tafel.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.