Broodje tonijn

Met de overgebleven pitabroodjes van gisteren heb ik vandaag een broodje tonijn gemaakt. Tonijn met mayonaise is sowieso al lekker. Dit heb ik gecombineerd met wat andere ingrediënten en in zo’n broodje gestopt.

Broodje tonijn 

Ingrediënten (2 personen)
150 gram tonijn
4 el mayonaise
citroen
75 gram cherrytomaten
halve komkommer
pitabroodjes

Meng de mayonaise met de tonijn in een kom. Halveer de cherrytomaten en snij de komkommer in kleine blokjes. Voeg de tomaat en de komkommer toe aan het tonijnmengsel. Doe wat citroensap door het mengsel heen voor wat extra smaak. Serveer dit op pitabroodjes uit de oven.


Tags:

Comments

One response to “Broodje tonijn”

  1. M Avatar
    M

    tonijnbroodje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.