Chocolate & Zucchini

Niet alleen in Nederland wordt veel over eten geschreven op blogs, in het buitenland zijn er ook veel te vinden. Goed voorbeeld daarvan is de blog met de titel Chocolate & Zucchini.

Chocolate & zucchini 

Vooral het verhaal achter de blog is leuk om te lezen in de about. Het leuke aan deze blog is dat deze dame begonnen is met bloggen zoals de meeste van ons. Maar nadat ze wat media aandacht had gekregen heeft ze inmiddels een boek kunnen schrijven en er een voltijd baan van kunnen maken. Daarnaast heeft ze ook gewoon leuke recepten op haar site, zo ben ik van plan om binnenkort deze andijviesalade te maken. Een site zeker de moeite waard om even een kijkje op te nemen.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.