Kippakket

Ben afgelopen week de voorraad aan het wegwerken uit de vriezer. Ik had onder andere nog kippensoep, diepvriesspinazie en zuurkooltaart die nog op moesten. Vandaar dat afgelopen week wat minder logs met recepten op deze blog te lezen waren. Ondanks het eten uit de vriezer heb ik toch nog wel een leuk recept kunnen maken, kippakket.

Kippakket 

Ingrediënten (2 personen)
5 plakken roomboter bladerdeeg
300 gram kipfilet
1 ei
pesto

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. Laat de plakken bladerdeeg ontdooien. Snij ondertussen de kipfilet in kleine blokjes. Leg de bladerdeeg als een ruit neer en schep wat kipfilet in het midden. Doe hierover wat pesto naar eigen wens, ik heb 2 theelepels per pakketje gedaan. Vouw alle uithoeken van het bladerdeeg naar het middentoe en sluit het pakketje. Kluts een ei en bestrijk het met een kwastje over het pakketje heen. Doe de pakketjes ongeveer 25 minuten in de oven.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.