Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
Groente- en Fruitwijzer – deel 2 16 Apr
tagBlog, Eten

Groente- en Fruitwijzer – deel 2

Een kleine twee maanden geleden beklaagde ik me over het feit dat via het Voedingscentrum de bekende Groente- en Fruitwijzer niet verkrijgbaar was. Dat de papieren versie op was kon ik nog wel begrijpen, maar een simpel downloadbaar pdf bestand hadden ze ook niet. Na het sturen van een mail kreeg ik als reactie dat ook een digitale versie (nog) niet verkrijgbaar was. Sindsdien heb ik ook niks meer van ze vernomen.

Groente fruitwijzer deel 2

Maar vandaag heb ik tot mijn grote vreugd kunnen constateren dat de wijzer weer verkrijgbaar is. Per woonadres is er één gratis te bestellen. Daarnaast is hij nu ook als, u raadt het al, pdf bestand te downloaden.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>