Andijviekipsalade

Tijd om weer eens andijvie op tafel te toveren. Kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst gegeten heb. Vandaag ging ik niet voor de stampot maar een salade, naar het recept van Allerhande.

Update: ‘onderzoek’ op mijn eigen site wees uit dat ik 2 maanden geleden nog andijvie heb gegeten.

Andijviekipsalade

Ingrediënten (2 personen)
150 gram andijvie
2 sinaasappels
1 gele paprika
2 kipdrumsticks
1 el mosterd
1 el honing
olijfolie
azijn

Braad de kipdrumsticks in ongeveer een half uur gaar. Schil ondertussen de sinaasappels en snij het vruchtvlees er tussenuit. Snij ook de paprika in kleine reepjes. Meng de sinaasappels, paprika en andijvie in een schaal. Klop een dressing van de moster, honing, olijfolie en azijn. Voeg de dressing aan de schaal toe. Snij het vlees van de drumsticks en verdeel het over de salade.

(Receptbron: Allerhande)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.