Biefstuk champignon

Een gerecht dat vaak in de smaak valt op mijn werk is de biefstuk champignon. Het is een simpel maar ook erg lekker hoofdgerecht. Vandaag stond het eens thuis op mijn tafel. Ik heb het naar een recept van Kookboek.nl gemaakt met zowel champignons als sjalotjes.

Biefstuk champignon

Ingrediënten (2 personen)
2 biefstukken
125 gram champignons
1 sjalot
50 cl water
50 cl slagroom
boter
olijfolie

Fruit de gesneden sjalot en champignons in een pan met wat olijfolie. Bak in een andere pan de biefstuk in de boter. Haal de biefstuk uit de pan. Voeg water en slagroom aan het overgebleven bakvet toe en maak hier een sausje van. Serveer de biefstuk met de champignons, sjalot en de saus.

(Receptbron: Kookboek.nl)


by

Tags:

Comments

One response to “Biefstuk champignon”

  1. bir Avatar
    bir

    champignonsaus.
    Nog toevoegen eventueel: wwat cognac en witte wijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.