Makreelsandwich

Uiteraard heb ik de aioli ook nog gebruikt voor een gerecht. In dit geval voor een sandwich met makreel, tomaat en komkommer, naar recept van Allerhande.

Makreelsandwich

Ingrediënten (2 personen)
halve gerookte makreel
halve komkommer
125 gram cherrytomaten
aioli
3 bruine boterhammen
bieslook

Rooster allereerst de boterhammen. Verdeel ondertussen de makreel in klein stukjes. Snij ook de komkommer en tomaten in klein partjes. Besmeer de onderste boterham met aioli en beleg deze met tomaat, makreel en wat stukjes bieslook. Stapel een volgende boterham hierop en smeer hier ook aoili op. Beleg deze met de komkommer, makreel en bieslook. Dek het geheel af met de laatste boterham. Snij de boterhammen diagonaal door en steek er eventueel een cocktailprikker doorheen, twee overheerlijke sandwiches die u zo kan serveren.

(Receptbron: Allerhande)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.