Tabasco sandwich

Onlangs heb ik een chili gemaakt. Smaakte allemaal prima. Maar voor dit gerecht had ik een flesje Tabasco gekocht. Eenmaal uit de verpakking gehaald kwam ik een papier met een aantal leuke recepten tegen. Het sandwich recept uitgeprobeerd, die ik overigens niet op Tabasco.com kon vinden.

Het resultaat was goed te noemen. Een lekkerige pittige sandwich die door de toevoeging van tomaat en sla toch nog fris is. Overigens heb ik botersla in plaats van ijsbergsla gebruikt, vind die soort toch wat lekkerder. Kijk trouwens zeker even op Tabasco.com daar vind je nog ruim 700 andere recepten met Tabasco.

Tabasco sandwich

Ingrediënten (1 persoon)

1 tl tomatenketchup
1 tl mayonaise
1 tl Tabasco
3 plakken oude kaas
2 bruine boterhammen
1 blaadje botersla
1 trostomaat

Bereiding

Rooster het brood. Maak ondertussen de saus door de tomatenketchup, mayonaise & tabasco te mengen. Smeer een geroosterde boterham in met deze saus. Beleg hem daarna met kaas, sla en plakjes tomaat. Dek hem af met de andere geroosterde boterham.

Receptbron: Tabasco.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.