Briepannenkoek

Combineren kan ook leuk zijn, dat heb ik vandaag ondervonden. Men neemt de ingrediënten uit een recept van een salade en serveert ze in de vorm van een hartige pannenkoek zoals in een ander recept.

Ik zeg niet gelijk succes verzekerd, maar dit experiment was in mijn ogen toch behoorlijk geslaagd. De brie, tomaat, ham smaakte in ieder geval erg goed in combinatie met de pannenkoek.

Briepannenkoek

Ingrediënten (2 personen)

pannenkoekenmix
melk
ei
100 gram brie
100 ml crème fraîche
75 gram ham
75 gram cherrytomaten
20 gram rucola

Bereiding

Bak allereerst de pannenkoeken met de pannenkoekenmix, ei, melk. Verwarm ondertussen in een steelpan de crème fraîche. Roer de brie door de crème fraîche heen.

Pak een ovenschaal en bedek deze met een pannenkoek. Smeer hierover de briesaus en beleg hem met de stukjes ham, en cherrytomaat. Herhaal dit nog een aantal keer en eindig met een pannenkoek, ham en wat kaassaus. Zet de ovenschaal een paar minuten onder de grill. Garneer de hartige pannenkoek met wat rucola.


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.