Kookjegek.nl
Kookjegek.nl //
Comment Icon
?>
Spinazie à la balsamico 01 May
tagBalsamico azijn, crème fraîche, Garlic clove, Hoofdgerecht, Mosterd, Olive oil, Recipe, Rietsuiker, Spinazie, Vegetarisch, Vegi dinsdag

Spinazie à la balsamico

Spinazie of spinazie à la crème waren zo’n beetje de variaties op spinazie die ik in mijn ouderlijk huis voorgeschoteld kreeg. Sinds ik mijn eigen potje kook is daar verandering in gekomen, de tagliatelle van vorige week is daar een goed voorbeeld van. Op gratisrecept.nl vond ik een nieuwe variant, een spinaziesalade met vinaigrette. In tegenstelling tot het origineel heb ik er niet een salade maar een hoofdgerecht van gemaakt.

Spinazie à la balsamico

Ingrediënten (2 personen)
450 gram spinazie
2 tl olijfolie
2 tl mosterd
1 tl balsamico azijn
1 teentje knoflook
1 tl rietsuiker
50 ml crème fraîche

Kook allereerst de spinazie kort in wat water. Lek de spinazie uit en doe het in een keukenmachine. Voeg daarbij de olijfolie, mosterd, balsamico azijn, knoflook en rietsuiker en zet de machine even kort aan. Tenslotte heb ik nog wat crème fraîche toevoegd. Een lekkere variatie op de bekende spinazie à la crème.

(Receptbron: Gratisrecept.nl)

3 Responses to “Spinazie à la balsamico”
  1. Ik geniet al enige tijd van deze website. Het steekt goed in elkaar en ga vooral door met de leuke recepten.

  2. Hey Dennis!! leuke en mooie site!! Ik heb heerlijk van je kookkunst genoten gister!!
    Succes met je site!!
    liefs en kus Inge

  3. Bedankt voor je bericht, ik heb gisteren ook met veel plezier gekookt.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>