Tagliatelle met asperges

Nadat er afgelopen weken al veel in foodblogland over asperges is geschreven moest ook ik er ooit aan geloven. Vandaag lagen ze eindelijk op mijn aanrecht, afgeprijst en wel. Klaargemaakt naar het recept van de Allerhande site met een geitenkaassaus. Achteraf moet ik bekennen, ze waren erg smakelijk.

tagliatelleasperge

Ingrediënten (2 personen)
300 gram asperges
200 gram tagliatelle
100 gram achterham
60 ml crème fraîche
50 gram geitenkaas

Schil de asperges en snij ongeveer 3 cm van de onderkant af. Verdeel ze daarna in stukken. Kook ze in 4-6 minuten gaar. Kook in een andere pan de tagliatelle in ongeveer 9 minuten gaar. Verwarm ondertussen in een steelpan de crème fraîche. Verkruimel daar de geitenkaas boven en roer het tot een wat dikkere saus. Voeg daarna de gesneden achterham toe en verwarm het even kort mee. Serveer de pasta met daar bovenop de asperges en hamkaassaus.

(Receptbron: Allerhande)


Tags:

Comments

2 responses to “Tagliatelle met asperges”

  1. Mark Avatar

    En naderhand fijn naar het café en mensen op het toilet ergeren met je onwelriekende afwaswater…

  2. Dennis Avatar
    Dennis

    Gelukkig ben ik zelf lichtelijk verkouden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.