Waterkerssalade

Op bezoek bij mijn ouders zijn het vaak de snelle en simpele gerechten die op tafel terecht komen. Vandaag was het weer tijd voor een lekkere maaltijdsalade. De waterkerssalade die op de omslag van de laatste Allerhande. Bij gebrek aan waterkers een veldsla melange gebruikt en volgende keer laat ik de avocado ook weg.

Waterkerssalade

Ingrediënten (2 personen)
1 rode ui
50 gram gorgonzola
1 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
1 kipfilets
1 sinaasappel
1 avocado
20 gram veldsla
20 gram waterkers

Snij de kipfilet in repen en bak ze kort in wat olijfolie in een pan. Klop een dressing van een beetje kaas, azijn en olijfolie. Schil de avocado’s en sinaasappels en snij ze in partjes. Verdeel de kipfilet, veldsla, waterkers, rode ui, kaas, avocado en sinaasappel over twee borden en besprenkel het geheel met de dressing.

(Receptbron: Allerhande)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.