Champignon gorgonzola

Zoals ik maandag al aangaf stond ook gorgonzola op mijn boodschappenlijst. Een kaas die ik eigenlijk alleen van de pizza ken. Na enig zoekwerk kwam ik er achter dat een combinatie met peren erg lekker kan zijn. Ik ging voor een voorgerecht met kastanjechampignons, naar recept van Kookboek.nl.

Champignon gorgonzola

Ingrediënten (2 personen)
125 gram kastanjechampignons
100 gram gorgonzola
25 gram walnoten
tijm
olijfolie

Verwarm een oven voor op 200 graden. Snij de champignons in stukken en verdeel het over de bodem van een ovenschaal. Bedek de champignons met een laag gorgonzalo en stukjes walnoot. Bestrooi het tenslotte met tijm en olijfolie. Zet dit 10 minuten in de oven.

(Receptbron: Kookboek.nl)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.