Spinazie-briestampot

Met het slechte weer van de laatste dagen had ik wat behoefte aan stevige kost. Daarom maar weer eens een stampot gemaakt, naar recept van de Super. Vooral de brie en cashewnoten maken dit recept erg smaakvol. Overigens is dit ook prima koud te eten heb ik een dag later ervaren.

Spinazie-briestampot

Ingrediënten (2 personen)
750 gram aardappelen
300 gram spinazie
100 gram brie
125 gram cherrytomaten
100 gram cashewnoten
1 teentje knoflook
50 gram boter
50 ml crème fraîche
2 el mosterd

Dit recept is eigenlijk heel simpel. Eerst de aardappelen koken. Roerbak als de aardappelen bijna klaar zijn in een andere pan de knoflook met de spinazie in ongeveer 5 minuten gaar. Als de aardappelen klaar zijn pureren met de boter en crème fraîche. Meng tenslotte de spinazie en de rest van de ingrediënten er doorheen en je kan alweer aan tafel.

(Receptbron: Super)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.